УКР РУС

Олександрія – Чорноморець. Анонс

4 листопада 2017 Читать на русском

15 тур УПЛ. 17:00. Олександрія, КСК "Ніка". Телетрансляція – канал "Футбол 2". Головний арбітр – Юрій Грисьо.

Олександрія з однією перемогою в 14 турах продовжує пасти задніх у турнірній таблиці – лише один пункт відділяє команду від останнього місця. У попередньому турі "містяни", програючи в два м'ячі, вирвали в Зорі нічию. Зважаючи на те, як складався той поєдинок, Володимир Шаран має бути задоволений результатом.

Статистика протистояння – 19 матчів: 8 перемог Олександрії, 5 нічиїх, 6 перемог Чорноморця

Двома асистами на "Славутич-Арені" відзначився Пономар. Він претендував на звання героя матчу, однак згодом отримав вилучення та дискваліфікацію на гру з Чорноморцем. Компанію Віталію на трибунах через перебір жовтих карток складуть Чеботаєв і Запорожан.

В одеситів відсторонень немає, але деякі основні виконавці, скорыш за все, не зможуть сьогодні зіграти внаслідок пошкоджень. Ковалець травмувався ще в матчі зі Сталлю, а Бамба не дограв навіть перший тайм поєдинку проти Маріуполя.

Найкращі бомбардири протистояння:
Олександрія: Чуйченко – 4, Грицук – 3, Шевченко – 2.
Чорноморець: Голоколосов – 2, Матос – 2, Бакай – 2, Коркішко – 2.

Чорноморець має в активі стільки ж, як і Олександрія – 11 балів. Під керівництвом Олега Дулуба "моряки" програли лише один матч УПЛ і вже не виглядають безнадійно. Втім, ходять чутки, що білоруський рятівник не може дійти з керівництвом згоди щодо подальшого розвитку команди, а франкомовні новачки, які серйозно підсилили оборону, не мають бажання продовжувати контракти. Хороші результати Чорноморця не отримують належної похвали від босів, тому колектив може зневіритися і розслабитися, що дає Олександрії непогані шанси на успіх.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Олександрія: Паньків – Пашаєв, Гітченко, Бондаренко, Бацула – Банада, Каленчук – Старенький, Грицук, Полярус – Сітало.

Чорноморець: Гутор – Н'Діайє, Мартиненко, Жуніч – Зубейко, Політило, Мусолітін, Люлька – Васін, Хобленко, Третьяков.