УКР РУС

Олександр Романчук: Маю пропозиції з Першої та Другої ліги

24 травня 2018 Читать на русском

Колишній гравець збірної України, срібний призер молодіжного Євро-2006 Олександр Романчук прокоментував плани на майбутнє.

"Слідкував за київським Арсеналом. Головний тренер канонірів Сергій Литовченко – мій близький друг. Багатьох хлопців давно знаю, грав з ними, ми добре спілкуємося. Радий за них, що змогли вибратися з ситуації, в яку себе загнали, і виграли Першу лігу. Добре, що в Києві буде ще одна команда в Прем'єр-лізі.

Екс-захисник Динамо і збірної України Романчук став президентом футбольного клубу

Чи можу ще пограти в Арсеналі? Це складне питання, потрібно спілкуватися з керівниками, з тренерським штабом. Зрозуміло, що ми знайомі, але цю тему поки не піднімали. Є, звичайно, пропозиції, але з Першої і Другої ліг. Але у мене сім'я, діти, не знаю, як вчинити. Який сенс? У нас іноді грають півроку-рік, одразу ж з'являються заборгованості перед футболістами. Але пограти ще хочеться, однозначно. Я ще не до кінця себе реалізував.

Тренерська кар'єра? Мені кажуть, що потрібно отримувати ліцензію. Але навіщо? Щоб вона просто лежала вдома? Якщо надійдуть якісь пропозиції, я піду на курси. У роботі з дітьми я поки себе не бачу, потрібно бути емоційно спокійніше, мати педагогічні навички. Але поки навіть з дітьми працювати мені не пропонували", – цитує Романчука Zbirna.com.