УКР РУС

Олег Кузнєцов: Динамо відмінно проводить перші 25 хвилин і припиняє грати

5 жовтня 2018 Читать на русском

Колишній захисник Динамо та збірної України Олег Кузнєцов поділився враженнями від матчу Ліги Європи Яблонец – Динамо.

"Динамо вкотре наступило на ті ж граблі. Столичний клуб відмінно грає перші 25 хвилин, змушують суперника помилятися, забивають два м'ячі і ... перестає грати. Так було в матчах проти Астани та Маріуполя. Адже очевидно, що Яблонец дуже важко відходив після голів Циганкова і Гармаша. Чехов потрібно було добивати! І якщо Маріуполь не зміг покарати за це "динамівців", то в Лізі Європи таке не пройшло, хоча Яблонец – команда нижче середнього рівня...

Сабо: Яблонец у матчі проти Динамо показав, що вміє грати у футбол

Хацкевич до матчу з Яблонцем говорив: головне – результат. Футболісти це чули, і після того, як рахунок став 2:0 на користь Динамо, вирішили, що все – результат вже є. Вирішили відійти назад і ловити чехів на контратаках, але, на жаль, контргри було дуже мало. У чемпіонаті України це спрацьовує, а в єврокубках – ні.

Мені здається, що Хацкевич не налаштовує команду на таку стратегію – забили і відійшли ... У колективі є досвідчені футболісти – Гармаш, Сидорчук, той же Кадар. Вони якраз і повинні підказувати партнерам, що слід вести гру подалі від своїх воріт. Було ж таке в першому таймі, коли команду за собою вів Буяльський, який і пресингував, і паси хороші роздавав, а потім все це кудись поділося... Суперник моментально відчув зміну настрою у Динамо і почав тиснути. Звідси і помилки, особливо в епізоді, коли напартачив Піваріч", – розповів Кузнєцов для Footboom.

Яблонец – Динамо: до болю схоже на Шахтар, Піваріч не винен, катастрофа в Європі триває