УКР РУС

Олег Федорчук: Щороку з Енергії на підвищення йдуть по 2-3 гравці

4 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер новокаховської Енергії Олег Федорчук розповів про успіхи у роботі з молодими гравцями, які пізніше переходять в клуби вищі за рівнем.

Олег Федорчук в інтерв'ю FootBoom заявив, що його підопічний Дмитро Шастал заслужив перехід в Олександрію, а також додав, що по 2-3 гравці Енергії щороку переходять до клубів вищих за рівнем.

"Ми довели, що маючи обмежені ресурси, можна виховувати футболістів хорошого рівня. Крім Діми Шастала, який підписав контракт з Олександрією, на перегляд у клуби Прем'єр-ліги і чемпіонату Білорусі їздили ще двоє наших хлопців – Дєдя і Бочак. Нехай не вийшло сьогодні – будуть працювати сумлінно, успіх прийде завтра. Неодмінно".

Ліверпуль – Тоттенхем та ще 4 матчі вікенду, які потрібно обов'язково переглянути

"Відрадно, що щороку з Енергії на підвищення йдуть по два-три гравці. Когось, звичайно, відпускаємо безкоштовно, за деяких вдається виручити нехай невеликі, але все ж гроші. Перепало Енергії за Гайдаєнко та Квачева".

"Тобто, здійснюючи грошові трансфери, ми тим самим даємо посил іншим маленьким клубам: хлопці, можна і потрібно заробляти. Припиняйте ходити з простягнутою рукою. Скажімо, на сьогодні за рахунок вдалих угод Енергія може окупляти себе на 10-15 відсотків. Чи багато таких, хто здатен похвалитися такими результатами?", – сказав Федорчук.