УКР РУС

Олег Блохін: Я не чарівник. За два дні не створю команду

11 серпня 2013
Автор: Роман Мацьків

Друзі після сьогоднішнього матчу з Чорноморцем можу сказати одне «НАБРИДЛО»! Набридло бачити таку гру своєї улюбленої команди.Скільки можна вже чекати на нормальні результати?

Коли Олег Володимирович став біля керма Динамо,признаюся я був дуже радий,адже нарешті клуб очолила людина яка мала прямий зв'язок з іменитими успіхами Київського гранду!

Проте було те,що мене непокоїло. Блохін хороший мотиватор,а ось тактик,як на мене слабенький.

Блохін хороший мотиватор

Але я,як і багато фанів Динамо,надіявся на успіх цього тренера. Дебют був вдалий,мінімальна перемога над Зорею,успіх в матчі з Загребом,але в підсумку Динамо провалило той сезон.
Було зрозуміло Олегу Володимировичу потрібен час,потрібні збори,потрібні нові гравці.
Прийшли гравці,Блохін провів збори,пройшов вже майже рік – тому цілком зрозуміло,що від цього сезону багато чого очікують,очікують найперше результату.
Розчарування прийшло відразу ж після першого туру,і продовжує нагнітати вболівальників Динамо.

Хтось міг би сказати: «потрібен час для того,щоб гравці зігралися»,можливо в чомусь ця людина і буде мати рацію,але ..
але нема ні бажання,ні сили вже чекати. Я повторюся «Блохін хороший мотиватор,а ось тактик,як на мене слабенький». При всій моїй повазі до цього тренера,я не думаю,що Динамо доб’ється високих успіхів з ним.
Пригадую коли Олег Володимирович сказав : "Я не чарівник. За два дні не створю команду",але вже пройшов рік,і хочеться хоч елементарних результатів,та стабільності.