УКР РУС

Оговтуючись від російського "газу". "Ліверпуль" - "Суонсі". Анонс

17 лютого 2013 Читать на русском

Сьогодні стартує 27 тур Прем'єр-ліги, який продовжиться аж... наступного вікенду.

Причин такого неординарного планування матчів одразу кілька. Насамперед, у суботу-неділю відбуваються матчі 5-го раунду Кубка Англії, де задіяні відразу сім елітних клубів. По-друге, чотирьом представникам АПЛ на тижні доведеться зіграти матчі-відповіді у Лізі Європи. Врешті, наступного вікенду поєдинок "Ліверпуля" і "Суонсі" не зміг би відбутися з тієї простої причини, що "лебеді" на "Вемблі" протистоятимуть скромному "Бредфорду" у фіналі Кубка Ліги. Тож вирішено перетнутися сьогодні.

"Ліверпуль" розпочне поєдинок у зовсім кепському настрої. Рахунок 0:2 у Петербурзі не залишає команді Роджерса практично ніяких шансів на прохід в 1/8 фіналу. І хоча родоначальники звикли дещо зверхньо дивитися на Лігу Європи, такий удар по репутації не може не засмучувати. До всього, ще й у чемпіонаті справи пішли коту під хвіст після поразки від ВБА. Тепер путівка в Лігу чемпіонів здається недосяжною. Тим не менше, матч проти "Суонсі" є для "Ліверпуля" особливим, і не потрібно пояснювати чому. У минулому сезоні теперішній коуч мерсисайдців двічі відібрав очки у "Лівера", перебуваючи за штурвалом валлійського клубу.

Брендан Роджерс пішов, а його дітище, підтримане дбайливою рукою Мікаеля Лаудрупа, не зів'яло, а хіба додало у красі і витонченості. Матч на "Енфілді" стане останньою репетицією для Мічу і Ко перед битвою на "Вемблі" не лише за почесний трофей, а й путівку в єврокубки. Про жодну гру у півсили не може бути й мови. Сьогодні валлійці зіграють так, наче це вирішальний матч. Щоправда, на перешкоді їх намірів можуть стати Даніель Старрідж та Феліпе Коутінью. Перший вже оговтався від мікротравми і готовий знову доводити свою незамінність для "Ліверпуля". А ось для Коутінью матч проти "Суонсі" стане лише другим на англійській землі.

"Ліверпуль" - "Суонсі"

Попередні матчі: 0:0, 0:1 (Грем), 0:0

Прогноз "Футболу 24": 1:1

Зробити власну ставку на цей матч Ви маєте змогу за допомогою нашого додатку.

У турнірі прогнозистів "редакція-читачі" знову граю з Ігорем Лютим - найактивнішим учасником конкурсу. Прогноз для дев'яти інших матчів 27 туру опублікую в традиційному анонсі наприкінці тижня.

Олег Бабій, Футбол 24

Тwitter автора - @Gullit_87