УКР РУС

Оговтатись від 1:6 легше, ніж від "Реалу". "Райо Вальєкано" - "Депортіво" - 2:1. ВІДЕО

6 жовтня 2012 Читать на русском

"Бджоли" під орудою Пако Хемеса у попередньому турі були знищені "Валяьдолідом" 1:6, а "Депор" пропустив лише на один менше від "Реалу". В очній зустрічі 7-го туру Прімери "Райо" вдалось реабілітуватись.

Ще в першому таймі "Райо" масованими атаками домігся свого - оборона галісійців, як і на минулому тижні, впала дуже швидко. Тож за півгодини вдалося створити перевагу у 2 м'ячі. "Депортіво" не допоміг навіть сумнівний пенальті, в який не могли повірити іспанські коментатори. Але Піцці реалізував чергову помилку іспанських арбітрів у сезоні.

У другій половині почався фестиваль. Фестиваль помилок, а не якихось неймовірних акцій нападників. Голів, хоч вони і могли виникнути від цієї спонтанності, публіка на "Вальєкасі" більше не побачила

Ця перемога дозволила мадридцям набрати 10 очок і піднятися на 7-у сходинку турнірної таблиці, "Депортіво" має 6 залікових, що дає лише 16-ту позицію.

У наступному матчі 20 жовтня "Депортіво" має всі шанси продовжити несолодку серію з трьох поразок, адже на "Ріасорі" його екзаменуватиме грізна "Барса". "Райо Вальєкано" зіграє на виїзді з іншою каталонською командою "Еспаньйолом".

"Райо Вальєкано" - "Депортіво" - 2:1 (2:1)

Голи: Піті, 18, Хосе Карлос, 29 - Піцці, 41 (пен.)

Попередження: Лабака, 13, Фуего, 41, Домінгес, 60, Рубен, 69, Касадо, 77, Амат, 82, Білле, 90 - Рікі, 47, Бергантіньйос, 54