УКР РУС

Офіційно: Ван Персі вирішив не продовжувати контракт з "Арсеналом"

4 липня 2012 Читать на русском

Капітан лондонського "Арсенала" Робін ван Персі в спеціальній заяві на своєму офіційному сайті повідомив, що прийняв рішення не продовжувати контракт з "канонірами", який закінчується через рік.

"Я мовчав весь цей час з поваги до клубу і за погодженням з керівництвом, але через велику кількість чуток, справедливо буде розповісти, що відбувається насправді в даний момент.

Як було оголошено раніше, у мене була зустріч з президентом "Арсеналу" після закінчення сезону. Ми обговорювали майбутнє клубу, його стратегію і політику. Фінансові умови нового контракту не обговорювалися.

У мене був відмінний сезон, але моя мета - вигравати трофеї і допомогти клубу добитися успіхів. З величезної поваги до тренера, гравцями і фанатам, я не хочу вдаватися в подробиці, але, мені, на жаль, стало ясно, що багато в чому ми дивимося на речі по-різному.

Я довго думав і прийняв важке рішення не продовжувати контракт. Вболівальники мають право не погодитися зі мною, і я завжди буду поважати їхню думку. Щоб не трапилося, я люблю "Арсенал" та вболівальників цього клубу. Саме тут я виріс і став справжнім чоловіком", - йдеться в заяві, опублікованій на офіційному сайті футболіста.