УКР РУС

Офіційно: "Олександрія" підписує гравців "Динамо" і "Карпат" і відпускає Дедечка з Таргамадзе

16 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер ФК "Олександрія" Володимир Шаран розповів про кадрові надбання і втрати клубу, який захищатиме честь України в Лізі Європи сезону 2016/17.

"Ми представили новачків команди, це Олег Маїк з “Динамо-2” Київ, Олександр Філіпов з краматорського “Авангарду”, Андрій Цуріков, орендований у київського “Динамо”, Владислав Насібулін з ФК “Полтава”, Андрій Гітченко з “Карпат”, з яким ми відразу ж підпишемо контракт, та Богдан Боровський, який повернувся в рідні пенати з криворіжського “Гірника”.

"У Греції задоволені українськими гравцями". Панков про адаптацію Селіна і Цурікова у грецькій Суперлізі

Гітченко, Боровський та Цуріков гарантовано забронюють місця в команді, а от Маїку, Насібуліну та Філіпову в навчально-тренувальному процесі та контрольних матчах ще треба буде поборотись за прописку в нашій футбольній дружині.

У багатьох футболістів закінчуються контракти і кожен з них, як власне кажучи, і тренерський штаб, хоче їх подовжити. На жаль, не можуть нам допомогти Давід Таргамадзе, який відновлюється після важкої травми, і ми не будемо подовжувати його оренду., та Денис Дедечко, який підшукує собі іншу команду", - заявив Шаран.

"Ми не ставили "автобус" проти "Шахтаря". Чому "Олександрія" - це український "Лестер"