УКР РУС

Офіційно: "Карпати" підписали Вукчевіча

1 березня 2013 Читать на русском

В останній день трансферного вікна львівські "Карпати" підсилили свій склад екс-хавбеком англійського "Блекберна" Сімоном Вукчевічем.

Сторони підписали контракт до кінця нинішнього сезону з погодженою заздалегідь опцією продовження.

У "Карпатах" чорногорський вінгер, який раніше уже виступав за команду "левів" (лісабонський "Спортінг"), виступатиме під номером 3.

Також Вукчевіч здатний закрити позицію атакувального хавбека, повідомляє офіційний сайт ФК "Карпати".

ДОВІДКА

Сімон ВУКЧЕВІЧ

• Народився 29 січня 1986 року в Тітограді (Югославія).

• Вихованець місцевого клубу «Будучность». У 2003 році перейшов до белградського «Партизана», за який зіграв 61 матч і забив 16 голів. У 2006 році став гравцем російського "Сатурна" (28 матчів, 1 гол). Уже через рік Вукчевіч переїхав до Португалії і підписав контракт з лісабонським "Спортінгом".

• За "зелено-білих" він провів 125 матчів, відзначився 23 рази і віддав 14 гольових передач. Після чотирьох років, проведених за "Спортінг" чорногорець став гравцем англійського "Блекберна" (21 матчі і 2 голи).

• У складі збірної Чорногорії Сімон Вукчевіч грає з 2007 року. Сімон взяв участь у першому офіційному матчі нової держави (до цього грав за збірну Сербії і Чорногорії) проти Угорщини. Загалом за збірну Вукчевіч провів 37 матчів і забив 1 гол.