УКР РУС

ОФІЦІЙНО: ФФУ розпочинає переговори з Реднаппом

20 листопада 2012 Читать на русском

У вівторок, 20-го листопада відбулося засідання Президії Федерації футболу України, на якому голова Комітету національних збірних команд та тренерської ради ФФУ Михайло Фоменко доповів про ситуацію з визначенням кандидатів на посаду головного тренера національної команди України.

За його словами, у ході обговорення декілька тренерів запропонували запросити фахівця з Англії, а Олег Лужний та Юрій Вернидуб назвали прізвище Реднаппа. Більшість членів Комітету підтримали цю кандидатуру.

Президія прийняла рішення розпочати переговори з представниками Реднаппа стосовно його роботи на посаді головного тренера національної збірної України.

В інтерв'ю прес-службі ФФУ Михайло Фоменко зазначив: "На мою думку, Реднапп матиме високий авторитет у гравців збірної. В нього достатньо досвіду, тренерського хисту та уміння мотивувати футболістів. В усіх командах, які очолював Реднапп, він дуже швидко поліпшував якість гри та досягав значного прогресу. На сьогодні цей фахівець − один із кращих англійських тренерів".