УКР РУС

Офіційно: "Динамо" веде переговори щодо придбання Безуса

22 листопада 2011 Читать на русском

Спортивний директор "Динамо" Олексій Михайличенко в ході конференції на одному з українських спортивних інтернет-ресурсів, розповів про трансферні плани команди на зиму 2012 року.

"Переговорний процес щодо Безуса йде, але це не першочергове наше завдання. Роман - один зі списку гравців, якими ми цікавимося. Але таких гравців, щоб ви знали, дуже багато",- зізнався спортдир киян.

Михайличенко також розповів про вектор своєї роботи в селекції, висловивши сподівання, що в команді буде грати більше українських гравців:

"На яку позицію ми шукаємо гравців? Скажімо так, ми б хотіли посилити кожну лінію команди - оборону, півзахист і атаку".

Крім того, з вуст спортивного директора "Динамо" стало відомо про те, що клуб не цікавиться в послугах бразильського нападника "Волині" Майкона. А ось захисник белградського ОФК Мілан Родіч входить в сферу інтересів клубу і є одним з претендентів на те, щоб поповнити команду і закрити проблемну позицію лівого захисника.

"Ми переглядаємо ряд гравців з Сербії. Але однією Сербією ми не обмежуємося. Наші селекціонери працюють у багатьох країнах і ні для кого не секрет, що позиція лівого захисника для нас є сьогодні проблемною.

Горан Попов переніс операцію і незабаром повинен приступити до відновлювальних процедур. Чи зможе на цій позиції зіграти Маграо? Це питання адресуйте до Юрія Сьоміна, він краще знайомий з потенціалом цього футболіста",- сказав функціонер "Динамо".

Олексій Олександрович не виключив перехід Андрія Ярмоленка в "Наполі", коли італійський клуб цікавився форвардом збірної України, проте підкреслив, що зараз у Ярмоленка новий контракт з "Динамо" і він залишається вірним своєму клубу