УКР РУС

Одноосібне лідерство з присмаком валідолу. "Металург" З - "Динамо" - 2:4

23 листопада 2014 Читать на русском

У матчі 13 туру УПЛ запорізький "Металург" на "Славутич Арені" не зумів відібрати очки у київського "Динамо".

Після нічиєї "Дніпра" із "Говерлою" підопічні Реброва мали чудову нагоду відірватися від дніпропетровців на три очки та стати одноосібними лідерами у турнірній таблиці, з чим вони, хоча і не без проблем, впоралися. Після декількох невикористаних нагод кияни таки зуміли відкрити рахунок в кінці першого тайму, коли Ярмоленко замкнув прострільну передачу від Ленса.

А от після перерви "холодний душ" для гостей організував Платон. Віда помилився у центрі поля, господарі швидко переадресували м'яч на Пашаєва, який після проходу виклав шкіряного Платону, а Руслан ударом поміж ніг Шовковському встановив паритет. Втім досить швидко кияни змогли знову вийти вперед. Лисицький обрізався у центрі поля, сферу перехопив Віда і відразу відпасував на Ленса, який впевнено переграв Старцева ударом в ближній кут. А ще за декілька хвилин перевагу "Динамо" подвоїв Велозу, який не без допомоги рикошету втілив у гол шикарну передачу Беланда. 

До честі господарів поля, вони не здавалися і змогли провести ще один м'яч. Прийомов знайшов у карному гостей вільного Орелесі, який потужним ударом в дальній кут ледь не порвав сітку. Після цього "динамівці" стали діяти обережніше через страх пропустити ще раз, однак саме вони встановили остаточний рахунок матчу. Ленс рикошетом від захисника оформив дубль. У підсумку "Динамо" здобуває заслужену перемогу і відривається від другого у турнірній таблиці "Дніпра" вже на три очки.

Склади команд:

"Металург" З: Старцев, Лисицький, Коротецький, Рудика, Каплієнко, Пашаєв, Орелесі, Гавриш, Юсов, Прийомов, Платон

"Динамо": Шовковський, Сілва, Велозу, Драговіч, Ленс, Ярмоленко, Рибалка, Кравець, Віда, Хачеріді, Беланда

"Металург" З - "Динамо" - 2:4

Голи: Платон, 49, Орелесі, 72 - Ярмоленко, 40, Ленс, 56, 94, Велозу, 61