УКР РУС

Однією ногою в Першій лізі. "Оболонь" - "Іллічівець" - 0:0

2 травня 2012 Читать на русском

Після передостаннього 29 туру "пивовари" ще більше наблизилися до першої ліги.

Хоча розуміючи, що їхній основний конкурент у боротьбі за виживання львівські “Карпати” також гратимуть лише на перемогу у домашньому матчі з “Кривбасом”, гравці ”Оболоні” вже з перших хвилин пішли в атаку і навіть мали декілька непоганих нагод відзначитися. Гості ж про атаку згадали лише наприкінці першого тайму, однак на перерву команди так і пішли без голів.

По перерві вже більше атакували маріупольці, однак це давало можливість підопічним Конюшенка контратакувати. Та попри усі старання як однієї, так і іншої команди, переможцями цієї дуелі були хіба що воротарі.

У підсумку матч так і завершився без голів, а от “Карпати” таки зуміли перемогти команду Максимова. Тепер “пивоварам”, аби залишитися у Прем'єр-лізі, потрібно в останньому турі обігравати “Чорноморець” і сподіватися на те, що “Карпати” у Дніпропетровську програють місцевому “Дніпру”.

“Оболонь” - “Іллічівець” - 0:0

Попередження: Б.Баранець, 47, Мандзюк, 80 — Худжамов, 87

“Оболонь”: Березовський, Гурський, Сапай, Конюшенко, Панас, Сибіряков (к), Лупашко, Пластун, Б. Баранець, Корнєв (Месхія, 65), Тимченко (Мандзюк, 62)

“Іллічівець”: Худжамов, Іщенко, Тищенко, Віценець, Чайковський, Таргамадзе, Ярошенко (Шевчук, 90+1), Кожанов, Пуканич (к) (Окріашвілі, 72), Полянський, Будківський (Федотов, 76)