УКР РУС

"Одним словом – розчарування": легенда Динамо – про поразку України від Австрії

22 червня 2021 Читать на русском

Колишній гравець збірної України Тарас Михалик прокоментував гру "синьо-жовтих" у матчі 3 туру Євро-2020 проти національної команди Австрії.

"Якщо одним словом, то – розчарування. Після розгромної поразки в нещодавньому спарингу від французів (мова про товариський матч Франція – Україна (7:1) за 07.10.2020 – прим. "Футбол 24"), на мій погляд, це був найгірший виступ підопічних Андрія Шевченка за останній час.

Україна – Австрія – 0:1 – відео гола і огляд матчу

Не думаю, що на сьогоднішній матч вони вийшли без плану, але, мабуть, установку не виконали. Після провального першого тайму, здавалося б, в перерві внесуть корективи і зможуть врятуватися від поразки. Де там, навіть банального навалу в кінцівці поєдинку так і не дочекалися.

Звичайно, в такі важкі хвилини хочеться підтримати хлопців. Однак, це перш за все їхня провина, вони власноруч ускладнюють собі життя. Шанси продовжити виступ на Євро ще залишаються, але тепер від збірної України вже нічого не залежить", – цитує Тараса Михалика Meta-ratings.

Нагадаємо, національна команда України поступилася Австрії (0:1) у вирішальному матчі групового етапу Євро-2020 та посіла третє місце у групі C. Втім, підопічні Андрія Шевченка ще можуть вийти в плей-офф чемпіонату, ставши однією з чотирьох найкращих збірних, які посіли 3 місце у своїй групі.

Україна програла Австрії, але зберегла теоретичні шанси на вихід в 1/8 Євро-2020 – команді Шевченка потрібне диво