УКР РУС

"Одна справа – виступати в УПЛ, інша – у Першій лізі": Севідов пролив світло на майбутнє Мілевського в Минаї

17 травня 2021 Читать на русском

Український тренер Олександр Севідов зізнався, що мав зустріч з керівництвом закарпатського клубу.

"Рішення прийнято – я буду займатися ДЮСШ та академією Миная, налагоджувати вертикаль дитячого футболу. У мене була зустріч з керівництвом клубу, після якої мені доручили цю роботу. Як у мене буде з першою командою, не знаю.

Мілевський заінтригував своїм майбутнім після вильоту Миная в Першу лігу

Клуб і команда будуть, нехай і у Першій лізі. Керівництво Миная ставитиме завдання повернутися в УПЛ. У команді будуть нові футболісти і тренерський склад.

Щодо Мілевського... На даний момент у нього є чинний контракт з Минаєм. Його майбутнє проясниться після спілкування з керівництвом клубу. Ви ж розумієте, одна справа – виступати в УПЛ, інша – у Першій лізі.

Але по грі Мілевського минулого сезону ні у кого взагалі жодних претензій бути не може – ні щодо тренувального процесу, ні щодо самовіддачі у грі. Це важливо, адже щодо Артема поширювалося багато неправдивих чуток", – сказав Севідов у коментарі Footboom.

Нагадаємо, контракт 36-річного українця з закарпатським клубом розрахований до 30 червня 2022 року. У поточному сезоні Мілевський зіграв за закарпатську команду в УПЛ 10 матчів, результативними діями не відзначався.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21