УКР РУС

"Один із найвпливовіших за 20 років": Гвардіола зробив екс-тренеру Шахтаря комплімент – клуб нагородив його бонусом

24 травня 2023 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола похвалив Роберто Де Дзербі і його Брайтон перед очною зустріччю в рамках 32 туру АПЛ.

"Брайтон створює по 20-25 моментів за гру, він монополізує володіння м'ячем так, як ніхто інший за тривалий час. Команда задіює в гру всіх футболістів, включно з воротарем, який немов стає опорним півзахисником. Якщо не викладатися на повну проти такої команди, Брайтон буде робити з тобою все що захоче.

Мессі – фаворит на Золотий м'яч 2023 року за версією Goal

Я намагаюся вчитися у цієї команди, вона унікальна. У Каталонії був ресторан El Bulli, і Ферран Адрія був найкращим шеф-кухарем протягом багатьох років, він змінив кухню. Я можу порівняти роботу Де Дзербі з рестораном Феррана, Роберто – один із найвпливовіших тренерів у футболі за останні 20 років. Його команда ідеально навчена вчасно віддавати пас і переміщатися по полю. Це найкраща команда у світі", – сказав Гвардіола.

Як інформує Daily Mail, після виходу в Лігу Європи керівництво Брайтона вирішило нагородити всю команду, тренера, а також персонал бонусом у вигляді 20% від їхніх зарплат. Повідомляється, що бонуси отримають близько 1000 осіб.

Англія проти Італії: коли зустрічалися у фіналі ЛЧ та на чиєму боці статистика перемог