УКР РУС

Одеса залишає Львів у Прем'єр-лізі. "Чорноморець" - "Оболонь" - 1:0. ВІДЕО

10 травня 2012 Читать на русском

У драматичному і багатому на моменти матчі одеський "Чорноморець" вириває перемогу над "Оболонню".

У першому таймі оболонці створили стільки моментів, що склалось враження: скептики, які говорили, що одесити зроблять все, аби відправити львів'ян у Першу лігу, мали рацію. Проте фатальне невезіння не дозволило не те що забити, а й бодай влучити у площину гостям. Вони мазали з найсприятливіших позицій, а особливо "відзначились" Мандзюк та Сібіряков.

А ось по перерві "моряки" пробудились з тривалого сну. І тепер вже непереливки стало Махновському. Воротар "пивоварів", як гордий лев, бився за свої ворота. Він застосовував нехитру тактику: виходив далеко за межі воріт, спокушаючи суперників на парашютики за комірець. Дуже довго це спрацьовувало, адже господарям не вистачало майстерності забити у такий спосіб. Допоки за справу не взявся Матос. Леонардо таки реалізував вихід віч-на-віч з Махновським, акуратно поклавши точно в кут.

Президент "Оболоні" був шокований, як і гравці команди, що не змогли влаштувати навіть видимості фінального штурму. "Оболонь" наступний сезон проведе разом з "Олександрією" у Першій лізі.

Онлайн-трансляція "Чорноморець" - "Оболонь"

"Чорноморець" - "Оболонь" - 1:0 (0:0)

Гол: Матос, 88