УКР РУС

Очігава: Сталь – дуже міцна команда

25 лютого 2018 Читать на русском

Оборонець донецького Олімпіка Зураб Очігава поділився очікуваннями від недільного поєдинку своєї команди проти Сталі з Кам'янського.

Захисник позитивно оцінює підготовку команди на тренувальних зборах у Туреччині та вважає, що намічені завдання команда виконала, інформує офіційний сайт Олімпіка.

"Усе пройшло добре. Ми дуже плідно попрацювали, багато часу приділили не тільки фізичним кондиціям, але й тактиці. У нас змінився склад за час зимової перерви, доводилося заново награвати якісь зв'язки, тактичні моменти. У матчах ти виконуєш більший об'єм роботи, при цьому все з м'ячем. Для футболіста так набирати форму набагато цікавіше, ніж через рутину тренувань.

Олімпік – Сталь. Анонс

Сталь – дуже хороший суперник. У них молода команда, але доволі міцна. У матчі першого кола ми це на собі відчули. Тоді ми десь недооцінили "сталеварів", за що і поплатились. Сталь вирізняється тим, що грає в командний футбол, старається діяти через пас, не б'ють м'яч абикуди. У їх колективі я б виділив Ореста Кузика, від нього може йти найбільша загроза і потрібно бути уважнішим із ним. Це технічний, хитрий футболіст", – розповів Очігава.

Матч Олімпік – Сталь відбудеться вже сьогодні, 25 лютого, в Києві. Початок матчу о 14:00.