УКР РУС

Об’єм ринку матчу Вищої ліги жіночого футболу "Житлобуд-2" – "Атекс СДЮШОР-16" на біржі ставок склав понад 40 000 доларів

5 травня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

У матчі 3-го туру Вищої ліги чемпіонату України з жіночого футболу зустрічалися "Житлобуд-2" (Харків) і "Атекс СДЮШОР-16" (Київ). "Футбол 24" відстежував рух і об’єм ставок на біржі ставок Betfair.

5-го травня в Харкові на стадіоні "Динамо" місцева жіноча команда "Житлобуд-2" приймала столичних футболісток команди "Атекс СДЮШОР-16". Фінальний свисток арбітра зафіксував розгромну перемогу господарів з рахунком 9:0.

В підсумку об’єм ринку матчу між цими командами на біржі ставок перетнув позначку в 40 тисяч доларів.

Цікаво, що ще вранці в цей же день об’єм ринку ставок уже перевищував позначку в 10 тисяч доларів. Також варто звернути увагу на об’єм ринку ставок на інші матчі цього туру для порівняння.

Крім цього, ще перед початком другого тайму, коли рахунок на табло був 3:0, об'єм ставок на ринку "Тотал 8,5" складав більше 2 тисяч.

Також відзначимо, що в попередньому матчі "Атекс СДЮШОР-16" на своєму полі приймав команду "Легенда-ШВСМ". Столичні футболістки також програли з крупним рахунком (1:7). Обсяг ринку ставок на цей матч в підсумку перевищив 27 тисяч доларів.

Відзначимо, що ці дані – це лише відображення цифр на біржі ставок. Великі суми на матчі жіночого футболу спонукали нас звернути на це увагу.

, а також у Viber