УКР РУС

Обрадовіч: У Шахтаря в матчі з нами мала місце недооцінка

2 листопада 2017 Читать на русском

Півзахисник Сталі Неманья Обрадовіч розповів, як його команді вдалося зіграти внічию з Шахтарем, й поділився очікуваннями від прийдешнього матчу з Карпатами.

"Нічия з Шахтарем? Швидше за все, мала місце бути недооцінка. У Шахтаря 25 гравців однаково високого рівня. У середу на них чекала дуже важлива гра з Фейєноордом в Лізі Чемпіонів і, напевно, вони могли подумати, що виграють у нас дуже легко. Не без успіху з нашого боку, ми їх недонастрій з користю для себе використали, забили гол у відповідь і добилися нічийного результату

Карпати? Це буде матч за 6 очок. Вони їдуть сюди зовсім не для того, щоб програти. І якщо проти команд, що посідають друге і третє місце вони розжилися очками, то ми теж можемо говорити про нашу непогану серію в чемпіонаті. Ми позбавили двох балів чемпіонів країни, зіграли внічию з міцним Чорноморцем, але також я знаю, що в рідних стінах в цьому сезоні ми ще не вигравали. Це велика проблема. Я думаю, що для нас гра з Карпатами також дуже важлива. Можливо, вона найважливіша для нас в цій частині чемпіонату.

Що знаю про Карпати? Трохи подивився їх матч з київським Динамо. Для мене особисто всі команди, крім київського Динамо і донецького Шахтаря приблизно однакового рівня. Від гри до гри лише маленькі деталі впливають на динаміку результатів. Будь-то перемога чи поразка", – цитує Обрадовіча офіційний сайт Сталі.

Кузик: Сприймаємо Карпати, як свого конкурента

Нагадаємо, що матч 15 туру УПЛ між Сталлю та Карпатами відбудеться в неділю, 5 листопада, в Києві. Час початку зустрічі 17:00.