УКР РУС

"Оболонь" знову не забила. ВІДЕО

29 липня 2011 Читать на русском

Столична команда взяла перший пункт в чемпіонаті, але вразити ворота суперника, так і не зуміла.

Докладніше про матч дізнавайтеся з нашого онлайну.

"Оболонь" - "Зоря" - 0:0.

От і не залишилось в УПЛ команд, які ще не здобували очок. Останньою набрала один пункт до командного багажу київська "Оболонь". Та попри це, підопічні Ковальця не можуть засмутити воротаря суперників вже понад 480-ть хвилин.

Оболонці дуже старались в матчі із "Зорею": володіли протягом усього матчу ініціативою і часто загострювали гру завдяки стандартам. Найбільше в цьому аспекті виділявся лівий оборонець "пивних" Ільків, якого, мабуть, на рівні з Шуховцевим, можна назвати гравцем матчу. Одного разу після пострілу зі штрафного Ілі м'яч навіть влучив у стійку. "Пивовари" довго вимучували свої моменти, а луганчани їх створювали легко - як тільки господарі втрачали на мить концентрацію. Так сталось в середині першого тайму, коли Сілюк та Лазарович розстрілювали впритул Березовського, та пробити його не змогли.

По перерві розклад сил не змінився: господарі мали тотальну перевагу на полі і за рахунок силового футболу та розіграшу стандартних положень намагались створювати гостроту. І знову це ледь не вилилось в гол: Пластун замикав навіс від кутового прапорця Ільківа, проте м'яч після його удару головою пролетів в сантиметрах від стійки. Був момент в "зелено-білих" і з гри: Слюсар в дотик зблизька пробивав після прострілу партнера, але м'яч впевнено накрив Шуха.

На 71-й хвилині "Зоря" розіграла атаку, в якій дивом не забила: Білий попав в захисника, який рятував порожні ворота, потім повторив це ж Лазарович, а Хомченовський з кількох метрів не потрапив взагалі у ствір воріт, хоча знаходився, здавалось, в офсайді

Потім відбулось вилучення Білого і Бориса Баранця, які почубились між собою, та на хід матчу це не вплинуло жодним чином.

Ну а останній і найреальніший шанс мав Мандзюк на останній доданій до матчу хвилині, проте капітан господарів пробив вище воріт з чотирьох метрів (!).

Незважаючи на здобуте очко, "Оболонь" залишилась на дні турнірної таблиці, а "Зоря" буде у нас в середині турнірки після третього туру - і за грою, і за результатом...