УКР РУС

"Оболонь" на виїзді мінімально поступається "Олександрії". ВІДЕО

20 серпня 2011 Читать на русском

"Олександрія" здобуває перемогу над київською "Оболонню" з рахунком 1:0.

По-справжньому пісну гру продемонстрували команди у першому таймі. З перших хвилин поєдинку суперники не поспішали атакувати та забивати голи. Господарі поля намагалися діяти першим номером, але не завжди "Оболонь" надавала їм таку можливість. Вже на 16 хвилині поєдинку гості були вимущені зробити першу заміну. Замість Толстяка, який зазнав ушкодження, вийшов Слюсар. Активним на полі виглядав Тамарґадзе, який не раз опинявся на вістрі атаки і завдавав небезпечних ударів по воротах Реви. Впродовж тайму на полі не було чітко вираженої переваги однієї із команд. Суперники приблизно порівно володіли м'ячем і атакували. Можливо, "Оболоні" бракувало їхнього наставника, який через дискваліфікацію перебував на трибунах стадіону "Ніка".

Друга половина зустрічі подарувала дещо більше цікавих епізодів. Після перерви команди вийшли на поле і продовжили гру першого тайму, таку ж нудливу та повільну. Але згодом "Олександрія" розігралася і почала все частіше створювати моменти біля воріт суперника. Нехай це були дальні та неточні удари, і завершальна стадія атаки залишає бажати кращого, але все ж підопічні Володимира Шарана старалися створити свято для своїх вболівальників. На 73 хвилині матчу Кабанов, після того, як Рева відбив сильний удар Гітченка, опинився першим на добиванні і відкриває рахунок у зустрічі.

Ось тут "пивовари" зрозуміли, що можуть втратити все у цьому матчі, і кинулися відігрувати пропущений м'яч. Але "кинулися" це гучно сказано. Підопічні Ковальця насправді виглядали краще, ніж їхні опоненти останніх 20 хвилин зустрічі, але супергольових моментів у них майже не було. Найбільш реальною нагоду зрівняти рахунок мав Пластун, але Ігор після подачі з кутового пробив прямо у руки голкіперу "Олександрії" Юрію Паньківу.

Господарі поля здобувають свою другу перемогу у чемпіонаті і розташовуються на 11 сходинці у турнірній таблиці, а "Оболонь" знову залишається ні з чим і продовжує залишатися у зоні вильоту УПЛ.
 

"Олександрія" - "Оболонь" - 1:0.

Гол: Кабанов 73.

Наша текстова онлайн трансляція матчу.