УКР РУС

"Оболонь" - "Зоря". Анонс

29 липня 2011 Читать на русском

Чи перервуть сьогодні "пивовари" неприємну серію?

4 тур. 29.07.2011. 19:00. Київ. Ст "Оболонь Арена". Пряма телетрансляція на каналі "Футбол". Текстова трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Стартувала команда Ковальця гірше не придумаєш – три поразки із загальним рахунком 0:9. Звісно, всі розуміли, що "пивні", втративши кількох важливих виконавців, вже не будуть такою ж грізною силою, як в минулому сезоні, але провальні результати стали несподіванкою, навіть попри те, що їм довелось зустрічатись проти "Шахтаря", "Ворскли" та "Динамо". На сьогоднішній матч із "Зорею" Сергію Івановичу щось потрібно змінювати, особливо це стосується оборонних дій. Не завадило б підсилити гру і свіжими півзахисниками, оскільки зв’язаної гри в заводської команди не спостерігалось. Та ба, виникає проблема: лавка запасних надто коротка і підживити гру ніким.

Інша справа із "Зорею". Луганчани їдуть до Києва в статусі фаворитів. Команда Чанцева, здорово підкріпившись хорошими виконавцями влітку, демонструє змістовний футбол на початку чемпіонату. Луганчани вже показали зуби у матчах з командами, які боротимуться за призові місця – "Таврією" і "Металістом". Навіть попри поразки, "чорно-білі" залишили по собі гарне враження, а звитяга в попередньому турі над "Олександрією" тільки закріпила авторитет колективу з Луганська і покращила мікроклімат в команді перед нинішньою дуеллю на "Оболонь Арені". Негативну роль може зіграти велика кількість травмованих гравців. З іншого боку, в Чанцева непоганий вибір із футболістів запасу, тож все має пройти в цьому плані безболісно.

Принциповим обіцяло би бути протистояння для двох екс-"пивоварів" Лозинського та Худзіка. Однак Павло пропустить гру через травму, а от захисник, вочевидь, таки проведе матч проти колишньої команди

Дискваліфікованих немає.
Травмовані: Аддо, Худзік, Коротецький, Бруно, Ілюк (всі – "Зоря").

"Оболонь" не забиває ось уже 361 хвилину, а серія з шістьох поспіль поразок (враховуючи кінцівку минулого сезону) є найгіршою в історії клубу. Сьогодні "Оболонь" спробує зламати цю тенденцію, тим паче, що статистика очних протистоянь свідчить: кияни та луганчани – команди домашні. Зігравши між собою чотири зустрічі, кожен з клубів записав собі до активу по дві перемоги саме в рідних стінах.

Прогноз: 1:0