УКР РУС

"Оболонь" - "Металург". Анонс

11 вересня 2011 Читать на русском

Долаючи перешкоди на ходу.

9 тур. 11.09.2011. 17:00. Київ, стадіон "Оболонь Арена". Пряма трансляція на телеканалі "Футбол" , текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Турнірна ситуація змушує обидві команди лише перемагати. Гроза авторитетів минулого сезону, київська "Оболонь", через втрату лідерів і немилість з боку арбітрів, засіла на останній сходинці таблиці. Однак команда Сергія Ковальця - боєць з характером. Попри усі складності, "пивовари" будуть битись і боротись за будь-яких умов. В тому числі і в сьогоднішньому матчі, який "пивні", мабуть, розцінюють як шанс зачепитися за три пункти. Адже тільки перемога виведе "Оболонь" із зони вильоту.

Донеччан продовжує "хоробити". Вольова перемога над "Олександрією" в рідних стінах дозволила "Металургу" покинути небезпечну зону. Але все одно підопічні П'ятенка продовжують перебувати внизу турнірки. Такі справи точно не влаштовують керівників клубу, які вже подумують про відставку коуча, який, до слова, позавчора відсяткував своє 37-річчя (П'ятенко є наймолодшим наставником серед всіх команд УПЛ). Тож найприємніший подарунок на День народження для головного "металурги" можуть зробити один - перемогти сьогодні в Києві.

Так, в команд зараз непростий переіод. Але додати до очкового доробку три пункти зможе той, в кого виявиться сильніший характер. Очевидно, сьогодні визначальною буде психологія.

Дискваліфікований: Рікардо Фернандеш ("Металург")

Травмовані: Мкртчян ("Металург")

На полі "пивоварів" статистика свідчить на користь господарів: дві перемоги "Оболоні" при двох нічиїх та одній поразці.

Наш прогноз: 1:1