УКР РУС

"Оболонь" - "Металург" - 0:1. ВІДЕО

11 вересня 2011 Читать на русском

Рішучість головного арбітра матчу Анатолія Жабченка дозволила донеччанам святкувати другу поспіль перемогу в чемпіонаті.

Матч рівних команд відбувся на "Оболонь Арені", де власники цього маленького затишного стадіону, приймали амбіційних гостей з Донецька.

За моментами і за грою суперники дійсно були гідними один одного. "Оболонь" створила низку моментів, щоб відзначитись, але у багатьох епізодах команду виручав страж воріт Бандура, який вкотре відповів усім на питання, чому Рустам Худжамов знаходиться на лаві запасних. Коли ж український кіпер був безсилим, а таке було одного разу, за "металургів" вступилась поперечка.

Теж саме стосувалось і підопічних П'ятенка, від яких часто відверталась фортуна. Траоре двічі стріляв по каркасу воріт, Дімітров не використав вихід віч-на-віч. Але перемогу "Металургу" приніс рефері.

"Оболонь" від першого туру журиться на представників феміди, які часто помиляються не на їхню користь. Однак про епізод із голом Казаряна таке сказати не можна. Асистент арбітра відмінив м'яч вірмена через положення поза грою, в якому знаходився той. А от іншої думки був головний суддя, який стояв поряд і побачив, що направді передачу на Казаряна віддавав гравець "Оболоні". Таким чином, гол було зараховано абсолютно правильно.

Перемога вивела "Металург" на десяту позицію ("Дніпро", відповідно, опускається аж на 11-ту). "Оболонь" не змогла піднятись із дна таблиці... У "пивоварів" жодної перемоги в активі і досить складний графік попереду - "Карпати", "Арсенал", "Кривбас".

Наша текстова онлайн трансляція

"Оболонь" - "Металург" Д - 0:1 (0:0)

Гол: Казарян 62.