УКР РУС

"Оболонь" - "Металіст" - 3:3. ВІДЕО

13 серпня 2011 Читать на русском

300 літрів пива за 3 перших м'ячі у чемпіонаті.

Суперматч своїм вболівальникам подарували команди із Києва та Харкова. Мабуть, результат поєдинку більше влаштовує господарів поля, але вони на це заслужили. "Металіст" же втратив очки у матчі з аутсайдером, і почав відставати від "Динамо" у гонці за місце у Лізі Чемпіонів. Сьогоднішній поєдинок претендує на матч туру, адже ця зустріч тримала у напрузі зі стартового до фінального свистка.

Активно розпочали матч обидві команди. "Металіст" більше контролював м'яч і намагався забити швидкий гол, проте саме "Оболоні" вдалося відкрити рахунок у зустрічі. Після того, як у штрафному підопічних Мирона Маркевича, Папа зіграв рукою, після чого Пластун чудово виконав пенальті і допоміг своїй команді вийти вперед. Харківська команда мобілізувалася і почала створювати безліч небезпечних моментів біля воріт Реви, але зрівняти рахунок змогли лише на 29 хвилині зустрічі. Крістальдо опинився першим на добиванні - голкіпер "Оболоні" був безсилий. Через декілька хвилин підопічні Мирона Маркевича відзначаються вдруге. Шав'єр ідеально виконав штрафний удар. 1:2, і віра "пивоварів" дещо похитнулася та не вмерла. На 57 хвилині Мандзюк влучним ударом головою відновлює інтригу у цьому протистоянні.

Підопічні Мирона Маркевича створили потужний тиск на ворота суперників, впевнено контролювали м'яч і майстерно комбінували. Ніщо не прокувало біди для гостей поєдинку... На 57 хвилині зустрічі Котенко, після помилки захисників "жовто-синіх", переправляє м'яч у сітку воріт. Такий розвиток подій шокував усіх: і футболістів і харківських вболівальників, які тихо почали спостерігати за тим, що робиться на полі. Тепер вже гравці "Металіста" почали нервувати, адже часу залишалося все менше, а поразка від киян аж ніяк не входила у плани харків'ян. Через декілька хвилин харків'яни здобули право пробивати пенальті, але Девіч не зміг переграти Віталія Реву.

Гості кинулися вперед усіма силами і частково добилися результату. На 78 хвилині, після подачі з кутового, Пластун зибиває автогол. На останніх хвилинах матчу Шав'єр отримав червону картку, але це вже ніяк не вплинуло на результат поєдинку.

Матч завершився з рахунокм 3:3 і подарував велику кількість емоцій для усіх прихильників футболу. "Оболонь" забиває свої перші голи у чемпіонаті і отримує своїх законних 300 літрів пива, а "Металіст" починає відставати від лідерів УПЛ.

"Оболонь" - "Металіст" - 3:3.

Голи: Пластун (11, пен.), Мандзюк (58), Котенко (68) - Крістальдо (29), Хавьєр (34), Пластун (78, автогол)

Наша текстова онлайн трансляція матчу.