УКР РУС

Обираємо найкращого півзахисника захисного плану Бундесліги сезону 2010/11

27 червня 2011 Читать на русском

"ФУТБОЛ 24" продовжує за допомогою вболівальників визначати найкращих футболістів європейських чемпіонатів.

Насамперед дякуємо усім вболівальникам, які долучаються до визначення найкращих гравців. Ваша оцінка для нас дуже дорога. Нагадаємо, що переможцями попередніх опитувань стали Вейн Руні (АПЛ), Ігор Худоб’як (УПЛ), Едінсон Кавані (Серія А) та Кріштіану Роналду (іспанська Прімера).

Нарешті дійшла черга до Бундесліги. На відміну від попередніх голосувань ми розширили список та запропонували обрати найкращих гравців на кожній позиції, щоб скласти символічну збірну чемпіонату Німеччини, а потім з 11 гравців цієї збірної визначити найкращого гравця чемпіонату.

Згідно з голосуванням уболівальників:

найкращий воротар Бундесліги минулого сезону - Мануель Нойєр (81.82 % голосів)

найкращий правий захисник Бундесліги - Філіп Лам (79.08 %)

найкращий лівий захисник Бундесліги - Марсель Шмельцер (55.84 %)

найкращі центральні захисники - Невен Суботіч (48.54%) та Мац Хумельс (32.48%)

Отож тепер обираємо найкращого півзахисника захисного плану

УВАГА! Голосування закінчується у вівторок, 28 червня о 10.00.

 

Найкращі півзахисники захисного плану

Крістіан Тіферт ("Кайзерслауттерн")
Провів найкращий сезон у свої кар'єрі. Здебільшого допомагав захищати власні ворота і зарекомендував себе як безкомпромісний гравець у відборі та як автор філігранних передач. За сезон віддав 17 гольових пасів, насамперед завдяки вдалому виконанню стандартних положень. У критичних для команди моментах брав гру на себе і йшов в атаку.

*********************************

Нурі Шахін ("Борусія" Д)
Став ключовою фігурою у грі команди. Не цурався роботи у захисті, виконуючи неабияку роботу в атаці, причому більшість атак створювались саме через нього. У наступному сезоні Шахін намагатиметься розвинути свій талант у мадридському "Реалі".

*********************************

Артуро Відаль ("Байєр")
Йому вдавалось діяти по всьому полю. Вдало допомагав своїм захисникам. В атакувальних діях здобув 22 залікових бали (10 голів та 12 гольових передач) - прекрасний результат для такого амплуа.