УКР РУС

Обираємо найкращого лівого захисника Бундесліги сезону 2010/11

26 червня 2011 Читать на русском

"ФУТБОЛ 24" продовжує за допомогою вболівальників визначати найкращих футболістів європейських чемпіонатів.

Насамперед дякуємо усім вболівальникам, які долучаються до визначення найкращих гравців. Ваша оцінка для нас дуже дорога. Нагадаємо, що переможцями попередніх опитувань стали Вейн Руні (АПЛ), Ігор Худоб’як (УПЛ), Едінсон Кавані (Серія А) та Кріштіану Роналду (іспанська Прімера).

Нарешті дійшла черга до Бундесліги. На відміну від попередніх голосувань ми розширили список та запропонували обрати найкращих гравців на кожній позиції, щоб скласти символічну збірну чемпіонату Німеччини, а потім з 11 гравців цієї збірної визначити найкращого гравця чемпіонату.

Згідно з голосуванням уболівальників:

найкращий воротар Бундесліги минулого сезону - Мануель Нойєр (81.82 % голосів)

найкращий правий захисник Бундесліги - Філіп Лам (79.08 % голосів)

Отож тепер обираємо найкращого лівого захисника.

УВАГА. Голосування закінчується у понеділок, 27 червня о 10.00.

Найкращі ліві захисники

Марсель Шмельцер ("Борусія" Д)
Провів всі 34 матчі чемпіонату. Вирізнявся надзвичайною агресивністю у двоборствах. Завжди намагався діяти на високій швидкості і водночас приймати рішення. Віддав три гольові паси. Потрапив у склад національної команди.

*******************************************
Крістіан Фукс ("Майнц")
Був ключовим гравцем команди. Іноді грав у середині поля за вказівкою тренера, однак у захисті йому вдавалось зіграти найкраще. Виконував вдало стандартні положення і віддав 8 гольових пасів.

*******************************************

Крістіан Шульц ("Гановер")
Провів сезон на доволі високому рівні. Є одним із ключових гравців клубу, тому вирішив надалі залишитись, продовживши контракт. У захисті вирізнявся добрим баченням поля та холоднокровністю. В захисті добре вмів знаходити партнерів, щоб розпочати контратаку. Виконував небезпечно стандартні положення, забивши 4 голи. Основний недолік - мала швидкість.