УКР РУС

Обираємо найкращого гравця 9 туру УПЛ

21 жовтня 2014 Читать на русском

Пропонуємо обрати найкращого гравця 9 туру чемпіонату України.

Віддати голос за свого фаворита можна у офіційній групі "Футбол 24" у соцмережі "ВКонтакті".

Сергій Сидорчук. Центрхав "Динамо" після феєричних матчів за збірну продовжив демонструвати високоякісний футбол за киян. У матчі проти "Говерли" Сидорчук відзначився надійністю у оборонних діях та креативністю у атакувальних діях. Гравець відзначився гольовою передачею та голом.

Юрій Штурко. Нападник запоріжців у матчі проти "Олімпіка" продемонстрував технічну оснащеність та гольове чуття рівня топ-форвардів. Прекрасні вишукані два голи - п'ятою та головою - надовго запам'ятаються шанувальникам як "Металурга", так і всього українського футболу.

Луіс Адріано. Бразильський бомбардир "Шахтаря" полюбляє "Волинь". Практично у кожному протистоянні з лучанами форвард стріляє дуплетом. Не стала виключенням і остання гра між командами. Адріано відзначився дублем і гольовою передачею.

Нікола Калініч. Хорватський форвард "Дніпра" став рятівником команди. Калініч відзначився дублем і допоміг команді втриматись на першій сходинці. Калініч вийшов у лідери бомбардирських перегонів і разом з Кравцем має 6 голів на рахунку.

Іса Шериф. Центрхав сенсаційного "Олімпіка" є надважливою фігурою у комбінаційному футболі команди Санжара. В поєдинку проти запорізьких "Металургів" Шериф діяв на звично високому рівні, розганяючи атаки донеччан і зв'язуючи гру команди передачами. Відзначився неймовірною краси голом після фантастичної комбінації.