УКР РУС

Обираємо найкращий гол 1 туру УПЛ

17 липня 2012 Читать на русском

До вашої уваги 6 найкращих голів 1 туру УПЛ.

Лукас ("Карпати")

З красивого взяття воріт розпочався новий футбольний чемпінат. Худоб'як отримав круглого на правому фланзі, виконав прострільну передачу в штрафний суперника, де іспанський нападник "зелено-білих" Лукас точним ударом з лівої відправив кулю в кут воріт Максима Старцева.
 

 

Ідахор ("Зоря")

Сумнівний гол у виконанні Лакі. Багато очевидців матчу "Зоря" - "Металург" (З) після його закінчення жартували, мовляв, якби поєдинок обслуговував угорець Віктор Кашшаї, то рахунок б не змінився. На думку ж головного арбітра зустрічі Іванова м'яч таки перетнув лінію воріт. Ну а загалом луганці реалізували хорошу комбінацію, а Ідахор ефектно перекинув голкіпера запоріжців.

 

Лео Матос ("Чорноморець")

Справжнє футбольне свято в Одесі в неділю влаштували місцевий "Чорноморець" та "Говерла", які на двох забили аж 5 мячів. Найефектніший влучний удар у свій актив записав бразильський легіонер "моряків" Лео Матос, який в першій грі нового сезону оформив дубль. На 44-й хвилині футболіст виграв боротьбу на "другому поверсі" та відзначився головою після навісної передачі від новачка команди Андерсона Сантани

 

Джуліано ("Дніпро")

Півзахисник дніпропетровців на високому рівні провів поєдинок проти "Таврії". Бразилець був чи не найактивнішим в складі своєї команди, тож два голи у виконанні футболіста є цілком заслуженими. Красивим видалось друге взяття воріт: після однієї з атак господарів Джуліано скористався точною передачею від Романа Зозулі та гарматним ударом змусив Сергія Погорілого витягувати шкіряного з власної сітки воріт.

 

Денісов ("Дніпро")

В першому турі вдалося відзначитись й іншому гравцеві "Дніпра" - Віталію Денісову. Узбецький захисник прийняв м'яч після пасу від Ротаня і неймовірним чином з надзвичайного гострого кута забив третій гол команди Хуанде Рамоса.

 

Мхітарян ("Шахтар")

Вірменський легіонер "гірників" розпочав розгром "Арсенала" на "Донбас Арені". Генріх познущався з воротаря гостей Боровика: Селезньов елегантно віддав п'яткою на Мхітаряна, який обвів голкіпера "канонірів" і вколотив круглого в порожню рамку суперника.