УКР РУС

Обираємо найкращий гол 15 туру УПЛ

1 листопада 2011 Читать на русском

В останньому турі першого кола УПЛ, глядачі мали можливість побачити безліч красивих голів у виконанні гравців українських команд.

Сергій Кравченко ("Дніпро")

Півзахисник дніпропетровського "Дніпра" відзначився суперударом зі штрафного у ворота львівських "Карпат". Сергій Кравченко на 82 хвилині поєдинку потужним влучних ударом зняв усі питання щодо переможця у цьому матчі.  

Роман Безус ("Ворскла")

Нападник полтавської "Ворскли" забив один із найкрасивіших м'ячів у першому колі УПЛ. Роман прекрасним ударом у падінні через себе замкнув подачу з правого флангу у матчі проти харківського "Металіста". Цей гол із розряду таких, які можна передивлятися десятки разів. Мабуть, цей ефектний м'яч і підштовхнув Олега Блохіна без усіляких сумнівів викликати Безуса у збірну України з футболу.

Вілліан ("Шахтар")

Бразильський півзахисник "Шахтаря" Вілліан відкрив рахунок у матчі з "Олександрією" красивим та потужним ударом з гострого кута. Вілліан прорвався крізь усю оборону олександрійців, і сильно вистрілив у дальній кут воріт Паньківа. Неймовірна швидкість та техніка цього бразильця зробили свою справу.

Тейшейра ("Шахтар")

Індивідуальна майстерінсть цього футболіста просто вражає. Отримавши м'яч на лівому фланзі, Тейшейра пройшов трьох захисників "Олександрії", і легко переграв кіпера господарів поля. Цей гол - винятково заслуга бразильського півзахисника донецької команди.

Сергій Старенький ("Олександрія")

Хоча у поєдинку з "Шахтарем" олександрійська команда зазнала поразки, проте господарі поля боролися до останнього. М'яч, який забив Сергій Старенький заслуговує на увагу. Український півзахисник отримав передачу із глибини поля у штрафному майданчику гірників, і довго не думаючи, зарядив гармату по воротах Олександра Рибки. Кіпер "Шахтаря" хоч і зреагував на цей удар, проте відбити потужний постріл все ж не зміг.

Анатолій Діденко ("Чорноморець")

Фантастичний гол забив Анатолій Діденко у ворота київської "Оболоні". Півзахисник "моряків" накрутив трьох захисників на правому фланзі, і потужним дальнім ударом не залишив шансів Березовському на порятунок.