УКР РУС

"Ньюкасл" відібрав очки у "Ліверпуля", а "Саутгемптом" і "Челсі" прогнозовано перемогли

23 квітня 2016 Читать на русском

У 35 турі АПЛ "сороки" набрали життєво важливе очко, а "Саутгемптон" і "Ліверпуль" продовжують боротьбу за Лігу Європи.

Найцікавіший матч відбувався на "Енфілді", де місцевий "Ліверпуль" приймав "Ньюкасл". Вже в дебюті зустрічі господарі вийшли вперед. Старрідж прийняв прекрасну передачу Морено і відправив м'яч у кут воріт суперника. Подвоїли перевагу "червоні" на 30 хвилині зусиллями Лаллани.

Після переви "Ньюкасл" зумів здійснити камбек завдяки голам Сіссе і Колбека. Сенегалець відгукнувся на навіс Аніти, а рудий Джек реалізував контратаку своєї команди. Таким чином, "сороки" набрали перше очко на виїзді у 2016 році, а Ліверпулю залишається покладати всі надії на успіх у Лізі Європи.

"Астон Вілла", яка вже офіційно попрощалась з АПЛ, приймала "Саутгемптон". "Святі" очікувано здобули 3 очки і продовжують боротися за Лігу Європи. Найкращими у матчі були Лонг і Тадіч. Гравець збірної Ірландії спершу сам відзначився у воротах бірмінгемців, а потім двічі асистував сербському легіонеру. У "вілланів" дубль на рахунку Вествуда.

Після поразок від "Суонсі" та "Ман Сіті" повернувся на переможний шлях "Челсі". "Аристократи" завітали у гості до "Борнмута" і везуть звідти переможні 3 пункти. Три асисти у свій актив записав Фабрегас. І якщо Азар забив в основному завдяки своїм зусиллям, то Педро і Вілліан мають дякувати Сеску за відмінні передачі. Обидві команди вже не мають завдань на сезон і спокійно дограють чемпіонат.

Англія. АПЛ, 35 тур

"Ліверпуль" - "Ньюкасл" - 2:2 ВІДЕО

Голи: Старрідж, 2, Лаллана, 30 - Сіссе, 49, Колбек, 66

"Борнмут" - "Челсі" - 1:4

Голи: Елфік, 36 - Педро, 5, Азар, 34, Вілліан, 71, Азар, 90+1

"Астон Вілла" - "Саутгемптон" - 2:4

Голи: Вествуд, 45+1, 85 - Лонг, 15, Тадіч, 39, 71, Мане, 90+4