УКР РУС

Нойштедтер підтвердив бажання грати за Росію, син Моурінью святкував ганьбу "Реала"

23 листопада 2015 Читать на русском

Німець з українськими коріннями Роман Нойштедтер хоче стати росіянином, син Жозе Моурінью у захваті від "Барселони", а в Греції зірвали найбільше тамтешнє дербі. Про це і не тільки далі у нашому відеодайджесті.

Нойштедтер підтвердив бажання виступати за Росію. Етнічний українець, найімовірніше, отримає російський паспорт, аби взяти участь у Євро-2016. Нагадаємо, що 4 роки тому Роман просився до збірної України, але тодішній тренер Олег Блохін відповів відмовою.

І знову зрада. Жозе Моурінью-молодший досить несподівано відсвяткував перемогу "Барселони" в Ель Класіко, виклавши у Твіттері фото у футболці "блаугранас". Не зупинила юного португальця наявність у трудовій книжці батька трьох сезонів на чолі мадридського "Реала".

Афінське дербі перетворилося на пекло. Протистояння "Олімпіакоса" та "Панатінаікоса" після потужних ракетних атак із трибун перейшло на поле. У результаті через суцільний безлад дисципліновані вболівальники так і не дочекалися самого матчу.

У компанії великих. Гол у ворота "Астон Вілли" став для форварда "Евертона" Ромелу Лукаку 50-м, проведеним у матчах АПЛ. Таким чином бельгієць став лише п'ятим після Фауллера, Оуена, Руні та Роналду, кому підкорився цей рубіж у віці до 23-х років.