УКР РУС

"Новий" Роберт Левандовськи в "Леху"

2 лютого 2015
Автор: Тарас Жеребецький

Саме з польського "Леха" свій стрімкий ріст розпочав головна зірка Польщі - Роберт Левандовськи. Молодий 17-річний поляк також має всі шанси пробитись до олімпу європейської слави.

 

 

 

Зараз коротко про  дані центрального нападника:

Вік: 17

 

Вага: 78 кг

 

Ріст: 185 см

 

Робоча нога: права

 

Кількість зіграних ігор: 30

 

Кількість забитих голів: 5

 

 

 

 

Нехай поки молодий нападник не забиває великої кількості голів, проте головне це - довіра тренера, а вона є, ще й з надлишком.

Авторитетний портал "Трансфермаркт" оцінює гравця у 1 мільйон євро.

 

В квітні минулого року форвард отримав пропозицію про перехід у мюнхенську "Баварію" після матчу за юнацьку збірну Польщі в матчі проти ровесників з Німеччини, проте хлопець сказав що не може прийняти пропозицію. Після цього була ще ціла низка пропозицій з інших команд "Бундесліги" і всі отримали "гарбуза". Давід сказав, що спершу повинен закінчити школу, а вже тоді отримавши гідну пропозицію надасть достойну відповідь.

 

Серед польських любителів "півки ножної" його уже не на жарт називають новим Робертом Левандовськи.  Він дебютував в Екстраклясі в віці 16 років і 344 дні в матчі проти "Погоні". В тому ж сезоні він отримав звання "відкриття сезону".

Будемо сподіватись, що команда не пошкодує сил для розвитку цього талановитого футболіста, що може стати одним з провідних нападників Європи уже через 4-5 років.