УКР РУС

Новий президент Десни Левін: Головне завдання – вихід у Прем'єр-лігу

27 жовтня 2017 Читать на русском

Президент Десни Володимир Левін дав перше інтерв'ю на новій посаді.

"Як вдалося очолити Десну? Я дуже люблю Чернігів. Мене з ним багато що пов’язує протягом довгих років. Вже більше 10 років мої компанії представлені в Чернігівській області. Власне тому мене і зацікавив футбольний клуб Десна, адже Чернігів для мене по суті став рідним містом. Після тривалих переговорів з минулими власниками клубу, які для мене закінчилися з успіхом, у мене і вийшло очолити футбольний клуб Десна.

Завдання? На першому етапі першочерговим завданням я ставлю потрапляння в УПЛ і, звісно, успішний і результативний виступ в елітному дивізіоні. Рівень команди вже давно дійшов до моменту, коли потрібно йти вище. Це важливо для всіх уболівальників і юних гравців Чернігова. Люди повинні бачити, що є чесна можливість зростання при докладанні достатніх зусиль.

Що стосується перших кроків, то це успішне закінчення осінньої частини сезону і підготовка до міжсезоння. Попереду важливий етап, коли треба зберегти команду, підготувати її до початку весняної частини сезону і визначитися разом з тренером зі складом, який буде грати навесні", сказав Левін в інтерв'ю офіційному сайту Десни.

Чеботарьов залишив пост президента Десни через підозру в злочинах, його посаду зайняв депутат Київради Левін