УКР РУС

Новий головний тренер Волині: Мета на другу частину сезону – збереження прописки в Першій лізі

17 грудня 2017 Читать на русском

Новий головний тренер Волині Віктор Богатир розповів про плани команди на другу половину сезону.

Новий керманич Волині Віктор Богатир заявив, що переглядатиме нових гравців на передноворічних зборах, а також прагне збудувати команду, яка буде боротись за місце в Прем'єр-лізі в наступному сезоні.

Шаповал і Романюк покинули Волинь

"Дамо можливість зіграти всім виконавцям, які приїдуть на збір, а до його закінчення (23 грудня) організуємо ще один контрольний матч. Підбір гравців, Який проходить в Волині в ці дні, орієнтований на те, щоб не тільки зберегтися в Першій лізі, а й виконувати завдання по УПЛ в наступному сезоні. Приїде чимало футболістів, які пройшли школу Першої ліги, з деякими можна буде вже підписувати договори, але подивимося в якому вони зараз стані".

"З нинішніми футболістами Волині також будемо розмовляти, ймовірно, віддамо деяких в оренду, щоб хлопці мали ігрову практику. За новачкам Волинь спілкується з Вересом, Динамо, Ворсклою, Дніпром. Ймовірно, саме з цих команд в Луцьк приїде підкріплення. Важко шукати нападників, левоногій центрального захисника. Якщо не підпишемо повноцінний контракт, будемо домовлятися з клубами з оренди".

"Щодо лідерів, то залишиться в Луцьку Ярослав Кінаш. Він доліковує стару травму і на збір поки не поїде. А ось колишній капітан Волині, хавбек Олег Герасимюк знову повертається до Волині. У Моршині Герасимюк буде тренуватися не в загальній групі, адже штучне покриття іноді травматичне, але ми беремо Олега з собою, щоб він був з молоддю, показував приклад для них".

"Чим будемо займатися в січні, скажу трохи пізніше, спочатку розберемося з кадрів. Я б хотів виїхати на збір. Зберемося спочатку в Луцьку, пройдемо медогляд", цитує Богатиря Спорт-Експрес.