УКР РУС

"Новий Дані Алвес": Барселона націлилася на Додо, який хоче покинути Шахтар

8 червня 2022 Читать на русском

Бразильський захисник Шахтаря потрапив на радари Барселони, яка шукає стабільного гравця на позицію правого латераля.

"Синьо-гранатові" досі не впевнені у продовженні співпраці з Дані Алвесом – контракт 39-річного бразильця добігає кінця. Поки невідомо, чи він піде, чи підпише нову угоду на 6 місяців (до завершення ЧС-2022) або сезон 2022/23.

Шахтар змушений відпускати зірок за безцінь: "Коли ми його підписували, то думали, що продамо за 40 мільйонів"

Сержиньйо Дест теж розчарував своє грою і цілком може піти, а Сесара Аспілікуету з Челсі підписати поки складно. Останнім часом пріоритетним кандидатом на місце Алвеса став Додо.

Латераль Шахтаря хоче покинути Україну і має попит серед європейських клубів – раніше повідомлялося про інтерес Фіорентини, Баварії та Реала. У поточне трансферне вікно 23-річний правий захисник налаштований покинути Шахтар. Додо відхилив всі пропозиції, які отримав під час додаткового трансферного вікна, але зараз залишатися в українському клубі не збирається.

Барселона звернула увагу на гравця, який, на думку каталонців, має всі шанси стати "новим Дані Алвесом". Його характеристики відповідають традиційному профілю крайніх захисників Барселони – невисокий, націлений на атаку, швидкий та технічний. Про це повідомляє Sport.es.

Додо перейшов до Шахтаря у 2018 році з Курітіби. Контракт бразильця розрахований ще на 4 роки. За першу команду "гірників" латераль зіграв 97 матчів, забив 5 голів і віддав 17 асистів.

Що буде з легіонерами Динамо і чи пробачить Луческу опального Жерсона? Мінімум чотирьох потрібно позбутися