УКР РУС

Новий антирекорд "Червоної армії". ЦСКА - "Баварія" - 0:1. ВІДЕО

30 вересня 2014 Читать на русском

Чемпіон Росії при майже порожніх трибунах без шансів поступився команді Гвардіоли у другому турі Ліги чемпіонів.

Перша половина стартової 45-хвилинки пройшла при повному домінуванні гостей. "Баварія" затиснула "армійців" у їх карному і періодично обстрілювала ворота Акінфєєва. Зокрема, на 11-ій хвилині у своєму фірмовому стилі пробив Роббен, але кіпер встиг перевести сферу на кутовий. На 21-ій хвилині москвичі зуміли зупинити Гьотце лише з фолом у своєму штрафному. Пенальті чітко реалізував Томас Мюллер. Таким чином рекордна серія воротаря ЦСКА продовжилася - він пропустив у 23-му матчі Ліги чемпіонів поспіль.

Отримавши мінімальну перевагу в рахунку, чемпіон Німеччини дозволив собі грати упівсили, як на тренуванні. Навіть за таких умов біля воріт Акінфєєва час від часу виникали моменти, але Лєвандовскі, який, як правило, закінчував атаки, фатально не щастило. А ЦСКА під завісу першого тайму міг не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед, однак Муса не реалізував рандеву з Нойєром, а Єрьоменко ударом здалеку влучив у хрестовину.

Після перерви малюнок гри не змінився. "Баварія" диктувала умови, а господарі вдовольнялися тим, що їм дозволяв захист німецької команди. А дозволяв він зовсім небагато. Натомість гості змарнували як мінімум 5 реальних гольових нагод - знову "накосячив" Лєвандовскі. Моментами перевага мюнхенців у володінні м'ячем перевищувала 80 відсотків. Це дозволило "Баварії" спокійно довести матч до другої перемоги поспіль. Натомість "армійці" - безнадійний аутсайдер.

ЦСКА - "Баварія" - 0:1 (0:1)

Голи: Мюллер, 22, з пен.

Попередження: Єрьоменко - Лам, Бенатія