УКР РУС

Новак: Матч із Зенітом? Вардар програє тільки на папері, у вартості гравців

14 вересня 2017 Читать на русском

Захисник Вардара Євген Новак поділився очікуваннями перед матчем із Зенітом у 1 турі Ліги Європи.

"Ми граємо на три фронти і у Лізі Європи вважаємося аутсайдером, все-таки дебютанти. Але програємо тільки на папері, у вартості гравців. Ми були аутсайдерами і перед Фенербахче, але, як бачите, у футбол грають не імена і гроші. Що стосується стилю, то я читав інтерв'ю Роберто Манчіні, де він сказав, що Вардар добре обороняється і виходить в контратаки. Не здивую, сказавши, що ми граємо від своїх воріт. Наша оборона це не тільки чотири захисники, команда повністю відпрацьовує ззаду. Нещодавно у нас змінився головний тренер, але схема залишилася колишньою – 4-2-3-1. Просто вимоги змінилися: тренування стали інтенсивнішими.

"Із Сольдадо – непросто, але найважче – із Вальбуена". Українець Євген Новак допоміг Вардару сенсаційно обіграти Фенербахче і близький до історичного досягнення

Ми сильні як команда. Виділю хіба що бразильця Феліпе, через нього будується гра в центрі поля. Але навіть він допомагає обороні. Зазначу, що в другій грі з Фенербахче наші фланги набігали кілометрів по 15. Я б на їхньому місці, напевно, помер. Повторю: оборона – це вся команда.

Що стосується Зеніта, то там багато індивідуально сильних гравців. Той же Олександр Кокорін зараз у хорошій формі. Не знаю, чому не грає Артем Дзюба, вважаю його дуже сильним нападником. Знаю, що вся гра Зеніта йде через Леандро Паредеса. Добре, що його і Олега Шатова сьогодні не буде", – цитує українського футболіста Чемпионат.

Нагадаємо, Вардар Новака грає у Лізі Європі в групі із Зенітом, Реал Сосьєдадом та Русенборгом. Матч Вардар – Зеніт почнеться сьогодні, о 22:05.