УКР РУС

"Нижче нуля" або "Повернись, Роналду", – іспанські ЗМІ знищили Реал після фіаско в матчі з ЦСКА

3 жовтня 2018 Читать на русском

Реал сенсаційно програв ЦСКА в матчі 2 туру групового турніру Ліги чемпіонів 2018/19 . "Футбол 24" зібрав реакцію іспанських ЗМІ на невдачу "Галактікос" у Росії.

Реал епічно сконфузився у Москві. Чинний переможець Ліги чемпіонів зазнав фіаско в матчі проти ЦСКА, пропустивши єдиний гол вже на 2-й хвилині поєдинку після грубої помилки Тоні Крооса, якою скористався Влашіч. До фінального свистка рахунок на табло стадіону Лужники більше не змінився. Після 2 турів ЦСКА сенсаційно став лідером квартету G, набравши 4 очки. У Реала та Роми по 3 пункти.

ЦСКА – Реал – 1:0 – відео гола та огляд матчу

Іспанські ЗМІ після поєдинку прогнозовано розкритикували як наставника мадридців Хулена Лопетегі, так і команду в цілому.

Marca: Лопетегі – найгірший тренера Реала в епоху Переса

Ще одна гра (вже третя) без перемоги та забитого м'яча. Реал повторив антирекорд більш ніж десятирічної давнини. Що відбувається з Реалом Лопетегі? Хулен програв вже 3-й матч у стартових 10 поєдинках на чолі команди – це найгірший тренер в епоху Флорентіно Переса.

Друга болюча поразка в Лужниках за останні кілька місяців. Після збірної Іспанії на ЧС-2018 тут програв і Реал.

Дуже грубо помилився Кроос, подарувавши м'яч супернику, проте Реал мав цілий матч, щоб правильно відреагувати на цю помилку. ЦСКА мав дуже обмежені ресурси, але вдало захищався і Мадрид нічого не міг з цим вдіяти. Крім того, росіянам в дечому і щастило, адже кілька разів їх рятував каркас воріт.

Так, Реал мав певні проблеми зі складом, але реальність така, що Мадрид після відходу Кріштіану нагадує лінкор з порожніми гарматами. Але команда повинна навчитись жити без Роналду. На початку сезону, здавалося, що це виходить, але потім настали 319 хвилин без забитих голів. 5 годин та 19 хвилин.

Mundo Deportivo: Нижче нуля

Нижче нуля – схоже, в Реалі дійсно криза. Після класної перемоги над Ромою Реал не може виграти вже 3 матчі. Більше того – команда не забила у цих поєдинках жодного голу. Дуже сумний та тривожний сценарій. Все це демонструє, як Реалу бракує Роналду, особливо тоді, коли на полі немає ще й Бейла.

Реал хотів, але не знав як обіграти ЦСКА. Чемпіони, які завжди тягнули команду, не зіграли у Москві на своєму рівні. Цей матч – лебедина пісня для команди, яка перебуває у вільному падінні.

Sport.es: Повернись, Кріштіану!

Реал продемонстрував, що його проблеми нікуди не поділися. Повернення до Москви вийшло невдалим. Реал знову не виграв та знову не забив, а деякі гравці явно відчували дискомфорт. Найгірше у цій ситуації навіть не поразка команди, а те, як Реал програв. Гра підопічних Лопетегі знову була далеко не найкращою.

Повернись, Кріштіану! Тінь Роналду знову нависла над Мадридом, адже Бензема вкотре продемонстрував, що він – не бомбардир. Бейл – це добре, але йому не можна довіряти через постійні травми.

Лопетегі про поразку Реала від ЦСКА: Немає сенсу зациклюватися на невдачах

"Ти не можеш закрити сонце пальцем", – філософськи зазначив після матчу Кейлор Навас. Натяк на Кріштіану?

AS: Реал повернувся у 2007 рік

Помилку Крооса в дебюті матчу можна порівняти з суїцидом, адже ранній гол ЦСКА змінив всі плани Лопетегі. Чемпіон світу-2014 зіграв дуже необачно, що не надто йому притаманно.

Крім того, в матчі з ЦСКА стійки воріт наче змовились проти Реала. Вдумайтесь – підопічні Лопетегі не зуміли забити Акінфєєву, який пропускав у 45 з 47 останніх своїх матчів у Лізі чемпіонів (антирекорд турніру).

Реал повернувся в 2007 рік. Тоді підопічні Капелло також не змогли забити 3 матчі поспіль. Команді терміново потрібен форвард, адже Реал продав гравців, які забили 75 голів (Хамес, Мората та Роналду). Повернення Маріано наразі і близько не компенсовує цих втрат.

Ліга чемпіонів, 2 тур, анонс матчів середи: Коноплянка у Москві, Барселона проти обезкровленого Тоттенхема