УКР РУС

Нива Тернопіль погрожує знятись з чемпіонату України через суддівство у матчі з Агробізнесом

7 травня 2018 Читать на русском

Нива опублікувала заяву щодо скандальних подій у матчі 25 туру Другої ліги проти Агробізнеса. Тернопільський клуб обурений суддівством Андрія Холявка та вимагає від ФФУ об'єктивної оцінки дій арбітра.

Тернопільська Нива обурена суддівством у матчі 25 туру групи А Другої Ліги проти Агробізнеса. На останніх хвилинах матчу арбітр матчу Андрій Холявко призначив суперечливий пенальті у ворота тернопільського клубу.

Арбітр матчу Нива Т – Агробізнес після сумнівного пенальті змушений був переховуватися від розлючених фанатів господарів

Нива вимагає від компетентних органів ФФУ дати оцінку діям рефері, які вважає відвертим знущанням.

"Андрій Холявко протягом другого тайму систематично "вбивав" тернопільську команду, апогеєм чого стало призначення у наші ворота неіснуючого пенальті на 90+4 хвилині гри. Усвідомлюючи усю принциповість поєдинку, цей арбітр вчинив нагло та цинічно, довівши свою повну некомпетентність", – йдеться у заяві, розміщеній на офіційному сайті клубу.

У випадку, якщо не послідує жодної реакції чи будуть застосовані санкції до Ниви, тернопільський клуб обіцяє припинити участь у чемпіонаті України серед команд Другої ліги.

До слова, після 23 турів Нива посідає 5 місце у групі А, набравши 30 очок. Агробізнес вже забезпечив собі вихід у Першу лігу.