УКР РУС

Ніцца розтрощила Генгам завдяки покеру Плеа, Ліон переміг Кан

11 березня 2018 Читать на русском

Ніцца у вольовому стилі на виїзді перемогла Генгам (5:2) стараннями Алессане Плеа і тепер продовжує боротьбу за місце в Лізі Європи, а Ліон спробує поборотися за медалі.

Хавбек господарів Греньє вже на 9-й хвилині реалізував сумнівне пенальті. А далі за справу взявся Плеа. Спочатку форвард реалізував вихід віч-на-віч із кіпером Генгама. Потім класно обіграв двох оборонців і відправив м'яч у дальній нижній кут, а на 58-й хвилині зумів забити з гострого кута після передачі Ле Мелу.

Генгам спробував реабілітуватися, змусивши Марлона скинути м'яч у власні ворота після подачі штрафного, але вже за три хвилини Срарфі головою замкнув подачу зліва все того ж Ле Мелу. Завершив побиття Генгама Плеа – на першій доданій хвилині він підхопив м'яч на лінії карного майданчика та більярдним ударом відправив його повз Юнссона.

В іншому матчі ігрового дня Ліон вдома мінімально переміг Кан. Єдиний гол у поєдинку забив нападник "ткачів" Бертран Траоре після серії рикошетів. Перемога команди буркінійця дозволила їй продовжити гонитву за Марселем у боротьбі за "бронзу" чемпіонату.

Франція, Ліга 1, 29 тур

Генгам – Ніцца – 2:5

Голи: Греньє, 9 (пенальті), Марлон, 83 (автогол) – Плеа, 24, 47, 58, 90+1, Срарфі, 86

Ліон – Кан – 1:0

Гол: Траоре, 63