УКР РУС

Нінковіч: Я попереджав Кранчара, що УПЛ - це не АПЛ

15 липня 2012 Читать на русском

Півзахисник Мілош Нінковіч, який вийшов на заміну у другому таймі і допоміг команді забити переможний гол в кінцівці матчу проти донецького “Металурга”, дав свій коментар після гри.

- Мілош, яку установку перед виходом на заміну вам давав Юрій Сьомін?

- Тренер просив, щоб я додав руху та гостроти попереду.

- Очікували, що гості будуть грати в такому ключі?

- Ще перед грою зазначав, що “Металург” вміє грати у футбол. Мені сподобалося, як "металурги" грали з “Шахтарем” в Суперкубку. Якщо їм давати грати, вони це із задоволенням роблять. “Металург” вміє захищатися, але в другому таймі вони підсіли, тому, напевно, і пропустили гол.

- Були побоювання, що гра закінчиться внічию?

- У футбол грають і 90, і 93, і 94 хвилини. Ми вірили в свій шанс, грали до фінального свистка. Інакше б не забили цей гол. Перша гра завжди важка. Навіть якщо б це був не “Металург”, а будь-яка інша команда, все одно було б важко. Так, сьогодні ми не показали нашу найкращу гру, але будемо додавати по ходу сезону.

- Кранчара привітали з дебютом?

- Так. Всі очікували, що він вийде і відразу заб'є три-чотири голи і видасть феєричну гру, але я йому казав, що чемпіонат України - це не англійська Прем'єр-ліга. Думаю, що він ще буде додавати і адаптується до нашої гри.

- Які особисто у вас плани? Скоро адже закінчується контракт з “Динамо”.

- Подивимося. Не знаю точно, але поки залишаюся в Києві.

Нагадаємо, в суботу, 14 липня, у першому турі чемпіонату України “Динамо” на своєму полі лише в кінці зустрічі змогло обіграти донецький “Металург”