УКР РУС

Нінковіч: У мене з Мілевським постійно зашкалював тиск

12 лютого 2016 Читать на русском

Екс-півзахисник "Динамо" Мілош Нінковіч розповів про свою дружбу із Артемом Мілевським.

"У київському "Динамо" я провів 9 років. Здається, єдиним легіонером, який пробув у цьому клубі довше, був Бадр Ель-Каддурі. Я приїхав у Київ, коли мені було 19 років. Зізнаюся - було важко грати у футбол. Мене оточувало велике місто, навколо було багато красивих дівчат, приваблювало нічне життя. Перші три роки в мене наче випали", - зазначив Нінковіч.

"Перед тренуваннями нам завжди вимірювали тиск. Якщо він було вищий за норму, то тренуватися забороняли. У "Динамо" тоді грали Алієв та Мілевський, з якими ми постійно ходили на вечірки в режимі нон-стоп. Можна сказати, що ці двоє були мені як рідні. У мене з Мілевським постійно зашкалював тиск, тому замість тренувань нам доводилося або намотувати кола, або плавати в басейні.

Одного разу ми з Мілевським пробули на дискотеці до сьомої ранку. У Сербії в такий час зазвичай йдуть спати або снідати, але Артем сказав: "Тепер ходімо шукати клуб, який буде працювати до восьмої". Проте всі заклади в такий час були зачинені. Я думав, що на цьому наші пригоди закінчаться, але ні. Мілевський знайшов клуб, який починав працювати о дев'ятій і запропонував почекати відкриття. Це здається неймовірним, але в підсумку ми протусувались там десь до полудня. Потім ми повернулися на базу, щоб поспати перед тренуванням, яке було призначене на п'яту вечора. Як ви вже здогадалися, в той день ми не тренувалися.

Перші роки в Києві проходили приблизно у такому дусі. Після кількох травм я прийшов до президента клубу і попросив мене кудись відпустити. Замість цього він дістав записну книжку і сказав: "Звичайно, у тебе будуть травми, коли в цьому місці ти був до четвертої ранку, а в цьому до шостої". У цій книжці були записані абсолютно всі місця, де я був. І також те, що я там пив", - цитує Нінковіча телеканал B92.

Читайте також:

Мілевський: Сподіваюся забивати голи за "Конкордію" та бути корисним команді