УКР РУС

Німецькі ЗМІ про Борусія Д – Шальке: Ярмоленко і Коноплянка отримали неоднозначні оцінки

26 листопада 2017 Читать на русском

Євген Коноплянка з Шальке дивом відібрав очки у Борусії Дортмунд, за яку зіграв Андрій Ярмоленко. Німецькі видання оцінили український внесок у рурське дербі.

Sport1.de оцінив гру Андрія Ярмоленка так: "Знову і знову показав гарну боротьбу та ідеї в атаці, навіть у захисті показав кілька забігів. Однак це ставлення тривало не більше 50 хвилин. Цього очевидно замало як на рівень Бундесліги. Оцінка – 5".

Борусія Д – Шальке – 4:4 – Відео голів і огляд матчу

Про Коноплянку згадали скупо і оцінили у 3,5, що за системою Sport1 вище на півтора бала, ніж у Ярмоленка: "Він давно чекав свого шансу і не зупинявся. Харіт використав його подачу і зробив рахунок 2:4" (насправді Коноплянка віддав ще й вирішальний гольовий пас, – прим. "Футбол 24").

Revier Sport, що спеціалізується на Шальке, середньо оцінило Коноплянку: "Українець міг відкрити дербі на користь Шальке. Але через 30 секунд після початку матчу пробив вище воріт з гострого кута. Чудово організував гол Харіта на 4:2". Оцінка Євгена – не дуже висока, 4, у 5-х гравців Шальке – гірша. Кращим балом оцінили 6-х партнерів 28-річного українця.

Коноплянка: Це найбільш пам'ятний матч, я ніби забив три голи і виграв

Ruhr Nachrichten про Ярмоленка: "Після перерви він виглядав слабким і виснаженим. Але його крос на Обамеянга на 58-й хвилині був прекрасним". Екс-динамівця оцінили у 4 бали, кращу оцінку отримали 5 гравців Борусії Д.

Коноплянка вийшов з тіні, Ярмоленко там залишився. Підсумки матчу Борусія Д – Шальке