УКР РУС

Німеччина забила 7 голів Латвії в останньому матчі перед Євро-2020 – вражаючий ювілей Нойєра і шедевр Гюндогана

7 червня 2021 Читать на русском

У понеділок, 7 червня, відбулися ще 2 товариські матчі. Читайте звіт про спаринги на "Футбол 24".

Товариські матчі

Німеччина – Латвія – 7:1

Голи: Госенс, 19, Гюндоган, 21, Мюллєр, 27, Озолс, 39 (авт), Гнабрі, 45, Вернер, 50, Сане, 76 – Савельєвс, 75

Андорра – Гібралтар – 0:0

У битві карликів європейського футболу Андорра і Гібралтар так і не забили – 0:0. Натомість інший товариський матч вийшов куди результативнішим.

Україна – Кіпр – 4:0 – відео голів і огляд матчу

Команда Йоахіма Льова не залишила шансів Латвії. Учасник групи C на Євро відправив балтійцям 5 голів ще до перерви. Але одна цікава подія трапилася ще перед стартовим свистком – Бундестім віддала належне Мануелю Нойєру. Капітан Німеччини провів 100-й матч за національну команду, ставши першим голкіпером в історії своєї національної збірної з такою кількістю поєдинків. До слова, у складі Латвії з'явився представник Зорі Андреас Циганікс.

Питання про переможця були зняті ще в першому таймі поєдинку в Дюссельдорфі. Спершу Робін Госенс у падінні відправив м'яч під поперечину, а буквально за 2 хвилини гол-красень у свій актив записав Ілкай Гюндоган. Півзахисник Манчестер Сіті потужним ударом в дев'ятку вразив ворота гостей.

Захисник Аталанти до забитого м'яча додав ще й асист на Мюллєра. До перерви Латвія отримала ще два м'ячі – Озолс вразив власні ворота, а ще один гол забив Гнабрі. По перерві відзначився навіть Тімо Вернер, який вийшов на заміну.

Латвія все ж забила свій гол престижу – красивий удар вийшов у Савельєвса. Але тут же Лерой Сане відновив перевагу Німеччини в 6 голів. У підсумку, 7:1 – німці у відмінному настрої підходять до стартового поєдинку Євро проти Франції. Битва грандів відбудеться вже 15 червня в Мюнхені.

Україна розтрощила Кіпр в останньому матчі перед стартом на Євро-2020 – дублі, пенальті та ефектна гра в більшості