УКР РУС

Німеччина вирвала перемогу в Перу

9 вересня 2018 Читать на русском

В товариському матчі збірна Німеччини на останніх хвилинах вирвала перемогу в збірної Перу. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Команди розпочали гру активно і досить прогнозовано: німці захопили контроль над м'ячем, а перуанці зробили ставку на контратаки, при цьому пресингуючи досить високо. Перший момент виник вже на 2 хвилині, коли Ройса вивели фактично віч-на-віч, але Марко не зміг дотягнутись до м'яча, аби акцентовано пробити і Гальєсе відбив цю спробу. А після подачі з кутового воротар збірної Перу врятував після удару головою Гінтера.

Німеччина продовжувала збільшувати тиск на суперника, проте саме Перу вийшла вперед в рахунку. Швидка контратака, Шульц не зумів зупинити її в центрі поля і втратив позицію, куди увірвався Адвінкула, отримав передачу і потужно пробив у ближній кут з меж штрафного. Але вже за 3 хвилини німці відігрались, перехопивши м'яч в Сантамарії, віддавши в центр на Крооса. Тоні розрізною передачею вивів Брандта 1 на 1, який елегантно перекинув воротаря. Гальєсе ще двічі рятував свою команду після ударів Вернера та Шульца і команди пішли на перерву за нічийного рахунку.

В другому таймі цікавіше виглядала збірна Перу, які могли блискавично повести в рахунку, але Руїдіаз пробив вище воріт з лінії воротарського. Далі після подачі з кутового Тер Штеген врятував німців після удару Траухо. Німеччина відповіла на це гострою контратакою, яка завершилась ударом вище воріт від Вернера. Одразу ж момент мав Фарфан, який з меж штрафного пробив над воротами. Однак після цього моменти перестали виникати біля воріт обох команд аж до 85 хвилини, коли Петерсен зумів скинути м'яч на Шульца після невдалої передачі захисника перуанців, а Ніко пробив воротаря потужним ударом. 2:1 – Німеччина нарешті здобуває перемогу після провального Чемпіонату світу.

Товариські матчі

Німеччина – Перу – 2:1

Голи: Брандт, 25, Шульц, 85 – Адвінкула, 22