УКР РУС

Німеччина та Польща розписали нічию і залишили Україну за бортом Євро-2016

16 червня 2016 Читать на русском

Збірна Німеччини на "Стад де Франс" у Парижі не зуміла переграти Польщу - 0:0.

Німці розпочали активніше і в дебюті зустрічі створили три небезпечні моменти поблизу воріт Фабіанскі. Вже на 4-й хвилині Гьотце лише трішки не влучив у рамку воріт "Кадри" ударом головою. Після цього Хектор, підключившись до атаки з правого флангу, пробив повз дальній кут воріт. А згодом Кроос послав сферу поруч зі стійкою після передачі Мюллера.

А от після перерви настала черга марнувати свої моменти збірній Польщі. Найбільше не щастило Міліку, який не використав три класні нагоди, щоб засмутити Нойєра. Зокрема, на 47-й хвилині нападник "Аякса" з лінії воротарського майданчика якимось дивом не замкнув передачу Гросіцкі, пробивши грудьми поруч зі стійкою. Підопічні Льова спромоглися на адекватну відповідь лише через 20 хвилин, коли Фабіанскі врятував Польщу після класного удару Озіла.

У підсумку, команди розписалаи суху нічию, яка залишила збірну України за бортом Євро-2016. Польща та Німеччина набрали по 4 очки та стали недосяжними для команди Фоменка. Північна Ірландія має на своєму рахунку 3 бали, а "синьо-жовті" залишились з нулем в графі "очки".

Євро-2016. Група С, 2-й тур

Німеччина - Польща - 0:0