УКР РУС

Німеччина проведе останній турнір під керівництвом Льова – третя найдорожча команда Євро-2020 (відео)

9 червня 2021 Читать на русском

Бундестім має останній шанс стати чемпіоном Європи перед першою за 15 років зміною тренера. Дивіться на "Футбол 24" сюжет, присвячений національній команді Німеччини.

Німеччина – одна з двох найтитулованіших команд в історії чемпіонатів Європи. Саме Бундестім та Іспанія мають у своєму активі по 3 перемоги.

Нідерланди – перший суперник України на Євро-2020: проблеми де Бура і перевага над синьо-жовтими" (відео)

На останньому ЧС-2018 Німеччина провалилася, не зумівши вийти з групи. Та й до чемпіонату Європи команда Йоахіма Льова підходить не в оптимальній формі – лише 5 перемог у 12-ти матчах. Суперниками Бундестім у квартеті F стануть Франція, Угорщина та Португалія – найсильніша четвірка на усьому Євро.

Дванадцята збірна рейтингу ФІФА везе на Євро третій найдорожчий склад серед усіх учасників – загальна вартість гравців складає 936 млн євро (дорожчі лише Франція та Англія). Серед втрат – голкіпер Барселони Марк-Андре тер Штеген та півзахисник Борусії Д Марко Ройс.

Нагадаємо, цей турнір стане останнім для Йоахіма Льова на посаді наставника Німеччини. Після завершення турніру його наступником стане Ганс-Дітер Флік.